​​Alarmsystem til private og virksomheder

Hos Elpunkt Fyn tilbyder vi et alarmsystem i høj kvalitet for optimal sikkerhed til folk, der gerne vil øge sikkerheden og ikke mindst trygheden. Vi har avancerede alarmsystemer til virksomheder og private i Kerteminde, Nyborg og hele Fyn. Alle vores systemer er SKAFOR-godkendte og opfylder dermed alle krav fra forsikringsselskaberne.

Til virksomheder tilbyder vi en række integrerede systemer, der kan indbefatte overvågningsanlæg, adgangskontrol, brandalarmer og tyverisikringer. Vi står til rådighed med professionel rådgivning, opsætning og efterfølgende service af dit alarmsystem.

Sikkert og effektivt alarmsystem til alle behov

​Har du brug for et godt og sikkert alarmsystem til din bolig, er vi garant for at levere alle typer systemer, som er tilpasset ønske og budget. Ønsker I opsætning af røgalarmer, har vi et bredt udvalg fra det simple til det avancerede, der kan kombineres med sprinkleranlæg.

Med en alarm installeret i din private bolig kan du optimere sikkerheden og tryghedsfølelsen betragteligt. Har du mange værdifulde genstande, der har affektionsværdi, kan det være en sund investering at få installeret en privatalarm, der signalerer, hvis nogen forsøger at trænge ind.

Kontakt os for et godt tilbud

​Er du interesseret i et alarmsystem, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine behov. Vi kommer ud til boligen og ser nærmere på, hvilken type privatalarm, der passer til huset.

Kontakt os for flere informationer om alarmsystemer, der gør hjemmet og arbejdspladsen til et mere sikkert sted. Ring til os på døgnvagt: 70 20 14 35 eller skriv til e-mail: info@elpunkt-fyn.dk.

Kontakt os

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Elpunkt Fyn A/S

CVR: 31090032

​Møllevangen 5, 5300 Kerteminde​

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14:30​

Weekend: LUKKET

Kontaktinformation

Døgnvagt: 70 20 14 35

E-mail: info@elpunkt-fyn.dk