El-eftersyn - få gennemgået dine installationer

Hos Elpunkt Fyn A/S har vi utallige års erfaring med diverse opgaver inden for elektricitet. Derfor vil vi som elektriker hellere end gerne bidrage med vores viden. Selvom vores hovedkontor ligger i Kerteminde, har vi mange kunder i Nyborg, og arbejder på hele Fyn.

Således tilbyder vi et såkaldt el-eftersyn. Med et el-eftersyn gennemgår vi relevante el-installationer hos både private og erhverv, hvorefter vi udformer en rapport. Her vil der være eventuelle forslag til forbedringer, ligesom vi også tjekker op på, om alt er som det skal være, og hvorvidt el-installationerne opfylder de krav, der gælder på området.​

​Hvorfor få et el-eftersyn?

​Det kan være en god idé at få lavet et el-eftersyn i forbindelse med salg af bolig. Det kan nemlig være en god garanti for køber at have, hvis der måtte være bekymringer eller tvivlsspørgsmål. 


Dertil kommer, at det også kan være en god idé at få lavet et el-eftersyn, hvis I gerne vil have forslag til, hvordan I optimerer jeres energiforbrug, ligesom vi også tjekker de relevante anlæg, der måtte være.

Ring for el-service

Hvis du vil vide mere om vores el-eftersyn eller vores firma, er du velkommen til at kontakte os på 70 20 14 35 eller via vores e-mail info@elpunkt-fyn.dk. Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du også udfylde vores kontaktformular, også vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Professionel rådgivning

Over 60 års erfaring

Høj faglighed

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Har du spørgsmål?

​Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud​.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Elpunkt Fyn A/S

​​Møllevangen 5

5300 Kerteminde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 20 14 35

E-mail: info@elpunkt-fyn.dk

CVR: 31090032​​​