Tyverialarm og videoovervågning til private og erhverv

Hos elektriker og el-installatør tyverialarm i høj kvalitet for optimal sikkerhed til folk, der gerne vil øge sikkerheden og ikke mindst trygheden. Vi har avancerede alarmsystemer til erhverv og private i Kerteminde, Odense og på resten af Fyn. Alle vores alarmer og systemer er SKAFOR-godkendte og opfylder dermed alle krav fra forsikringsselskaberne.

Til virksomheder tilbyder vi en række integrerede systemer, der kan indbefatte videoovervågning, adgangskontrol, brandalarmer og tyverialarm. Her kan du få tv-overvågning, trådløs overvågning. Vi står til rådighed med professionel rådgivning, el-installationen, opsætning og efterfølgende service af dit alarmsystem.​

​Sikker og effektiv tyverialarm til alle behov

Har du brug for en god og sikker tyverialarm til din bolig, er vi garant for at levere alle alarmtyper, som er tilpasset ønske og budget. Ønskes der opsætning af røgalarmer, har vi et bredt udvalg fra det simple til det avancerede, der kan kombineres med sprinkleranlæg.

Med en tyverialarm installeret i din private bolig kan du optimere sikkerheden og tryghedsfølelsen betragteligt. Har du mange værdifulde genstande, der har affektionsværdi, kan det være en sund investering at få installeret en privatalarm til en fornuftig pris, der signalerer, hvis nogen forsøger at trænge ind.

Få et tilbud på videoovervågning eller et komplet alarmsystem

​Er du interesseret i en alarm til hjemmet, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine behov. Vi kommer ud til boligen og ser nærmere på, hvad der vil være hensigtsmæssigt for dig og din situation, og om der eventuelt skal opsættes overvågningskamera, så du altid ved hjælp af trådløs overvågning, kan følge med.

Kontakt os for flere informationer om alarmsystemer, der gør hjemmet og arbejdspladsen til et mere sikkert sted. Ring til os på døgnvagt: 70 20 14 35 eller skriv til e-mail: info@elpunkt-fyn.dk, hvorefter vi hurtigst muligt vil vende tilbage til dig med yderligere oplysninger om vores priser og andet du måtte ønske at vide mere om.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Professionel rådgivning

Over 60 års erfaring

Høj faglighed

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Har du spørgsmål?

​Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud​.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Elpunkt Fyn A/S

​​Møllevangen 5

5300 Kerteminde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 20 14 35

E-mail: info@elpunkt-fyn.dk

CVR: 31090032​​​