Montering af varmepumpe fra Panasonic

Kunne du tænke dig at skifte din dyre og miljøbelastende varmekilde ud med en grøn og bæredygtig varmepumpe? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Elpunkt Fyn A/S tilbyder vi montering af varmepumpe for kunder i blandt andet Kerteminde, Odense og Nyborg samt på resten af Fyn.

Vi har en aftale med Panasonic, hvilket betyder, at vi indkøber deres varmepumper - både luft til luft- og luft til vand-varmepumper. Vi er meget tilfredse med denne aftale, da varmepumperne fra Panasonic er nogle af de bedste på markedet, og de er meget driftsstabile. Samtidig kommer de med 5 års garanti. 

At vælge montering af varmepumpe er både grønt og bæredygtigt

I takt med klimaforandringerne og et større fokus på klimaet bliver det mere og mere populært at vælge at udskifte de gamle varmekilder såsom olie, gas og el med en varmepumpe.

En varmepumpe er en bæredygtig varmekilde, idet den kan generere op til 4-6 gange så meget energi, som den selv kræver i drift, og det betyder samtidig også store besparelser på varmeregningen når du får varmepumpeservice hos os.​

Hvad koster en varmepumpe?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en montering og installation af varmepumpe koster. Vores priser afhænger i høj grad af, om du vælger en luft til luft-model eller en luft til vand-model. Luft til luft-varmepumperne er typisk billigere end luft til vand-varmepumperne, men til gengæld kan de ikke opvarme brugsvandet.

Hos Elpunkt Fyn A/S kan vi tilbyde montering af varmepumpe til en ganske billig pris, og når først varmepumpen er installeret, vil du begynde at spare penge på varmeregningen og gøre en forskel for klimaet.

Har du nogle spørgsmål omkring vores priser, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din montering og service på varmepumpe.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Professionel rådgivning

Over 60 års erfaring

Høj faglighed

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Har du spørgsmål?

​Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud​.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Elpunkt Fyn A/S

​​Møllevangen 5

5300 Kerteminde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 20 14 35

E-mail: info@elpunkt-fyn.dk

CVR: 31090032​​​