El-installation – den klarer vi

Hos Elpunkt Fyn A/S klarer vi som elektriker opgaver inden for el-installation i private hjem, boligforeninger og på arbejdspladsen. Vi arbejder hos kunder i Kerteminde, Odense og på hele Fyn. 


Vi har nemlig mange års erfaring med alt det arbejde, der vedrører installationer af el, hvorfor vi er en oplagt samarbejdspartner til sådanne opgaver. Vi klarer i den forbindelse alt fra stikkontakter til hårde hvidevarer og større opgaver endnu.


Service i fokus med vores el-installation

Hos os er el-installation mere end bare el-installation. Vi tilbyder derfor også effektiv og kompetent service og rådgivning, når du måtte være i tvivl. Dertil kommer, at vi tilbyder hurtig udrykning, hvis uheldet måtte være ude, således vi hurtigt og effektivt kan klare opgaven, når nøden er størst.


Vi har nemlig servicevogne, der er udstyret med værktøj til enhver type opgave, ligesom vores dygtige og kompetente servicemedarbejdere kan løse problemer professionelt og effektivt.


Vi er derfor altid klar til at bruge vores viden omkring el-installation, og hvis du eksempelvis ønsker en strømbesparende løsning til dine el-installation, kan vi ligeledes være behjælpelige med relevant rådgivning og diverse produkter og komponenter.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os på info@elpunkt-fyn.dk eller på telefon 70 20 14 35 for eventuelle spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Elpunkt Fyn A/S

CVR: 31090032

​Møllevangen 5, 5300 Kerteminde​

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14:30​

Weekend: LUKKET

Kontaktinformation

Døgnvagt: 70 20 14 35

E-mail: info@elpunkt-fyn.dk