Elektriker & el-installatør med fokus på kvalitet

Skal du bruge en elektriker på Fyn? Hos Elpunkt Fyn A/S er det vigtigt, at vi fremstår som en moderne, seriøs og kvalitetsbevidst el-installatør og elektriker. Vi har base i Kerteminde, dog arbejder vi på kunder i Odense og på resten af Fyn.​ 

Vi har således masser af års erfaring som både elektriker og el-installatør, og det er vigtigt for os, at vi altid har kompetencerne i orden, så vi altid kan løse de opgaver, vi påtager os, på bedst mulig vis. I den forbindelse står vi for eftersyn, reparationer, nyinstallationer og mere til, og som el-installatør og elektriker har vi løst opgaver for private, industrivirksomheder, landbrug og flere.

El-installatør til enhver opgave​

Hos Elpunkt Fyn A/S har vi et bredt spektrum af kompetencer. Vi kan således på korrekt vis hjælpe dig med at opsætte:

  • lysinstallation
  • datainstallation
  • boliginstallation
  • og meget mere til..

​Vi har faglærte folk med styr på sagerne. På den måde kan du vide dig sikker på, at det arbejde, du får udført, er til topkarakter. Vi er dog meget mere end bare en el-installatør og elektriker. Vi har nemlig servicen i top, og det er vigtigt for os, at vi altid indgår i en løbende dialog med dig, så begge parter er glade for det færdige resultat.

​Hvad koster en elektriker?​

Pris på elektriker eller el-installatør, svinger alt efter opgavens omfang. Hvis du vil vide mere om din elektriker og el-installatør, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 20 14 35 eller skrive til os på e-mail info@elpunkt-fyn.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så venter vi tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes.

Professionel rådgivning

Over 60 års erfaring

Høj faglighed

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Har du spørgsmål?

​Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud​.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Elpunkt Fyn A/S

​​Møllevangen 5

5300 Kerteminde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 70 20 14 35

E-mail: info@elpunkt-fyn.dk

CVR: 31090032​​​